Welkom bij de nieuwe Kundalini Yoga lessen

 

Ontdek Kundalini Yoga: Jouw Pad naar Innerlijke Kracht en Transformatie

Na een periode van afwezigheid ben ik blij om aan te kondigen dat de Kundalini Yogalessen weer terug zijn! Mijn naam is Oesja, en ik ben  een gecertificeerd Kundalini Yoga docent. In 2019 en 2020 had ik het voorrecht om les te geven in het prachtige Hunebedcity in Borger. Nu ben ik klaar om deze transformerende reis voort te zetten en nodig ik jou uit om deel te nemen aan deze inspirerende reis.

Wat is Kundalini Yoga?

Kundalini Yoga is veel meer dan alleen een fysieke oefening. Het is een oude en krachtige yogastijl die zich richt op het ontwaken van je innerlijke energie, bekend als "kundalini." Door middel van een unieke combinatie van dynamische houdingen, ademhalingstechnieken, meditatie en mantra's, streven we ernaar om ons lichaam te openen en een diepe innerlijke transformatie te ervaren. De term "kundalini" verwijst naar de opgerolde, slapende energie die zich aan de basis van je ruggengraat bevindt. Kundalini Yoga helpt deze energie te ontwaken en door je hele lichaam te laten stromen, wat kan leiden tot een dieper begrip van jezelf, een groter gevoel van welzijn en een hoger niveau van bewustzijn. Het is een pad naar innerlijke rust, bewustwording en zelfrealisatie.

 

Mijn Unieke Benadering van Kundalini Yoga

Wat Kundalini Yoga met mij uniek maakt, is mijn persoonlijke benadering. Tijdens mijn reis met Kundalini Yoga heb ik mijn eigen inzichten verworven en deze gecombineerd met de rijke tradities van deze praktijk. Mijn doel is om een warme en gastvrije ruimte te creëren waarin jij je kunt verbinden met je innerlijke kracht en de voordelen van Kundalini Yoga kunt ervaren op een manier die bij jou past. Mijn lessen zijn een harmonieuze mix van traditionele en eigentijdse elementen. Of je nu een ervaren yogi bent of net begint aan je yogareis, iedereen is welkom om deel te nemen.

 

Kom en Ontdek de Kracht van Kundalini Yoga

Vanaf dinsdagavond 26 september ben je van harte welkom in het sfeervolle Nieuwetijdscafé in Gasselternijveen. Hier zullen we samenkomen en onze Kundalini Yoga-reis hervatten. Het aanmelden voor deze Kundalini Yogalessen is eenvoudig. Vul het contactformulier hieronder in om je aan te melden. Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen op de mat.

 

De praktische kant

  • Iedere dinsdag van 19.30 tot ca 21u ( inloop vanaf 19u )
  • Locatie, De Vaart 13 in Gasselternijveen 
  • Graag zelf een yogamatje een kleedje om tijdens de shavasana lekker warm te blijven en eventueel yogakussen meenemen.
    Trek kleding aan waarin je je prettig voelt en vrij  kan bewegen.
  • Bijdrage € 7,50 per les
  • Graag bij het aanmelden vermelden dat het om de yogalessen gaat

One of a kind yogatassen

Alle yogatassen zijn uniek en handgemaakt. Deze tassen zijn aan te schaffen via ArtyfactsNL. Gebruik je de code Oesja dan ontvangt je 10% korting op je aankoop. 


Maak jouw eigen website met JouwWeb